Espai on poder compartir, mares i pares, una de les experiències més importants de la nostra vida: tenir un fill/a

Massatge infantil

El massatge dels infants és un art tan antic com profund.

Els beneficis del contacte i el massatge infantil es poden donar tant a nivell físic com emocional.

A nivell físic en general, ajuda a una millor evolució dels nens, els permet relaxar-se, i reaccionar davant els estímuls amb respostes adequades. Es dóna la possibilitat d’un millor coneixement del seu cos facilitant la integració del seu propi esquema corporal.
Ajuda a alleujar petits problemes com per exemple en el cas freqüent dels còlics. També pot ser útil davant el plor i les malalties, fent més resistent el seu sistema inmunitari mitjançant el contacte.
És interessant remarcar com a nivell físic es produeix una interacció mare-fill que té un efecte beneficiós en la producció de llet.

A nivell emocional són molts els avantatges, no tan sols pels nadons sino també pels pares, que notaran amb la pràctica continuada del massatge a casa com es reforcen els vincles afectius, afavorint una major seguretat i una relació més natural en el futur. Cal esmentar la importància que pel pare tindrà el contacte directe amb el fill durant els primers mesos/anys que duri l’alletament matern.9789872262167imb.jpg

A mi m’han regalat un llibre preciós sobre massatge infantil anomenat Xantala (un art tradicional: el massatge dels infants) de Frédérick Leboyer que explica d’una manera carinyosa i molt dolça un l’art índi dels massatges infantils acompanyant les explicacions amb moltes fotografies per ajudar a visualitzar els massatges.

masajes3.jpgAixí mateix, us recomano fer una ullada a la web “massatge infantil” en la qual expliquen els beneficis d’aquesta pràctica i alguns consells per a una criança més natural i ofereixen cursos de massatge infantil per a grups o individuals. Per tenir més informació dels cursos més propers al vostre domicili contacteu amb info@massatgeinfantil.com o al 651 93 80 46.

Anuncios

Comentarios en: "Massatge infantil" (1)

  1. […] Embaràs conscient, part natural i suport a la criança […]

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Nube de etiquetas

A %d blogueros les gusta esto: