Espai on poder compartir, mares i pares, una de les experiències més importants de la nostra vida: tenir un fill/a

Espais de Joc

Avui m’han passat un article de la web jugar i jugar sobre els espais que oferim als nostres infants per a jugar que m’ha agradat molt així que us el recomano. A contnuació us en poso un extracte però si voleu disfrutar del text complert podeu anar al seu blog! Disfruteu-lo!

Avui volem parlar-vos de com estructurem els espais destinats al joc. Els pares i mares tenim una responsabilitat i un repte importants: retirar una part dels materials antics, organitzar els nous, ubicar-los per aconseguir uns espais atractius que convidin al joc espontani i creatiu dels petits.

Creiem que els materials i els espais de joc tenen la mateixa importància que els altres objectes i estances de la casa; per això endreçar, netejar, decorar, és tan aplicable al nostre dormitori o a l’escriptori com als prestatges de les joguines; a la roba, la vaixella o els aparells electrònics, com a l’espai on poden construir un garatge de cotxes o una casa de nines. Les seves eines de treball, d’indagació i descobriment, són tan eficaces i útils com el nostre ordinador portàtil.

Els infants ocupen, utilitzen i gaudeixen dels espais de joc quan són espais oberts, suggerents i adequats al seu estadi evolutiu.

blog de jugar i jugar

Comentarios en: "Espais de Joc" (3)

  1. Uau!
    Muchas gracias por estos ratos!

  2. Ari! Molt interessant aquest article!!!

  3. akismet-f16a058b9833148bab57ddcdad197a32 dijo:

    Sembla mentida que una cosa que sembla tan senzilla en realitat s’hagi de pensar tan bé. El meu fill té 2 anys i al llarg d’aquests dos anys hem anat intentant adaptar l’espai de joc a les seves necessitats, però no sempre és fàcil!

    Gràcies per les idees!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Nube de etiquetas

A %d blogueros les gusta esto: