Espai on poder compartir, mares i pares, una de les experiències més importants de la nostra vida: tenir un fill/a

Néixer a casa, grup de llevadores

El naixement és un esdeveniment sagrat i únic que mereix un acompanyament respectuós dins d’un entorn íntim. Som un grup de quatre llevadores, unides pel desig de donar la millor benvinguda possible als nadons a aquest món: el part a casa.

Seguim el vostre embaràs des de la perspectiva que un embaràs és una situació saludable. Les visites de control serveixen per a informar, desangoixar i oferir solucions senzilles per aquelles petites molèsties que puguin aparèixer i sobre tot per parlar i crear el vincle necessari de confiança que farà que després el part flueixi.

Estem disponibles per a resoldre qualsevol dubte o problema que pugueu tenir durant tot el procés de embaràs part i postpart.
Durant el temps acordat estem de guàrdia per atendre el treball de part fins que neixi el vostre nadó.

Durant el part la nostra tasca és la d’ acompanyar el procés sense interferir, vigilant que no aparegui cap signe de perill i ajudar a crear el millor ambient pel naixement.

Quan ha nascut el vostre fill ens quedem a casa vostra fins que el nadó estigui en condicions òptimes, hagi mamat, i la mare tingui la matriu ben contreta i el sagnat sigui normal.

Comptem amb una pediatra que pot realitzar una visita domiciliària al vostre fill/a, si així ho desitgeu, durant els primers dies de vida.

Posteriorment us donem tot el suport necessari durant el postpart , recolzant la lactància materna i tenint cura de mare i nadó fins que aquest compleix 40 dies o abans, si tot està bé.

Si necessites més informació:
E-mail de contacte: info@neixeracasa.com
Telèfons de contacte de les llevadores: Luci Alcaraz 656594895, Roser García 654765965, Raquel Faus 677095455 , Inma Marcos 600719901

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Nube de etiquetas

A %d blogueros les gusta esto: