Espai on poder compartir, mares i pares, una de les experiències més importants de la nostra vida: tenir un fill/a

Cercle de dones

Avui he tingut l’honor i el plaer d’assistir a un Cercle de Dones.

Fa molt de temps que una bona amiga me’n va parlar i des d’aleshores n’he tingut notícies en moltes ocasions i per diversos motius.
Sabia i sentia que havien de ser uns espais energètics molt potents ja que les dones ho som i aquests cercles fa molts i molts anys que es van repetint per tot el món.

Vaig llegir la importància de formar-ne per a contribuir al canvi cap a l’anomenada “era femenina” que està vivint la terra. Aquesta necessitat de prioritzar l’energia femenina, posada en segon terme durant tants segles, de donar força a valors com la tendresa, la compassió, el sentit profund de cuidar, de cuidar-se… i així donar una nova dimensió a les relacions, per tal que siguin més saludables per a tothom i per a la mare terra.

Però fins avui no havia pogut assistir a cap. I ha estat realment un plaer! El gust de sentir-me escoltada i respectada, de poder expressar-me, de recollir amb respecte les vivències d’altres dones, conegudes i desconegudes, en un espai íntim, amorós i segur.

Un Cercle de Dones és una trobada de dones que, reunides en cercle, mediten juntes, comparteixen el viatge de la vida, el que estan aprenent, el que estan sanant, el que estan transformant, el que les connecta amb el seu ésser interior i tot allò que senten amb ganes de compartir, creant forces i transformant energies. I mentre una dona explica el seu testimoni, la resta de dones del Cercle escolten, riuen, ploren, s’emocionen, sense emetre comentaris ni judicis.

El Poder del Cercle …

El Cercle és un espai sagrat d’amor incondicional on es dóna l’oportunitat i la benedicció per sentir i parlar autènticament des de l’ànima i el cor.

Com l’univers, la dona té una naturalesa cíclica que està en sintonia amb els ensenyaments espirituals i la saviesa infinita. En el Cercle, es convida a cada dona de nou a ocupar el seu lloc en el centre del cercle espiritual, teixint una xarxa de curació, d’amor i de suport.

El cercle és com una tela amb fils de diferents colors i textures, que són tots necessaris perquè la curació i la “màgia” succeeixin. Aquests fils teixeixen en conjunt els nostres cors, propòsits i esperits.

Un cercle de seguretat i suport

* Les dones es senten segures de sentir, parlar i actuar a partir dels seus propis valors.
* Les veus de les dones aquí sí que són escoltades i respectades.
* Les dones tenen valors i sentiments únics que es necessiten per a la humanitat i el planeta.
* En aquest cercle volem donar suport plenament, reconèixer i encoratjar a cada dona del cercle i entre unes i altres ens descobrim, sentim i expressem el que realment som.

Actualment n’hi ha molts a moltes localitats de Catalunya i per tot el món així que, us recomano a totes que busqueu el més proper i hi assistiu, ni que sigui per a tenir una bona i reconfortant experiència!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Nube de etiquetas

A %d blogueros les gusta esto: