Espai on poder compartir, mares i pares, una de les experiències més importants de la nostra vida: tenir un fill/a

Aquest mes d’octubre comencem un grup de suport a la criança conscient a Barcelona al barri de Gràcia.

Aquesta vegada el grup va especialment dirigit a mares, pares, avis, àvies, professionals de l’educació i a totes aquelles persones que estiguin acompanyant a infants en el seu camí per la vida i que vulguin fer-ho d’una manera una mica més conscient.
Quan comences a adoptar un compromís personal en relació amb l’autoconeixement, cada vegada veus més clar que no solament ens hem de saber cuidar, sinó també saber cuidar als que tenim més aprop, i conseqüentment i d’una forma molt especial als fills i filles, al INFANTS.

Serà un espai on poder compartir les nostres experiències, desitjos, temors, expectatives,….i molt més, amb l’acompanyament de Maruja González (mare i terapeuta Gestàltica), Ariadna Tremoleda (mare, terapeuta formada en reflexologia podal integrativa, teràpia floral, massatge infantil i autora del blog lesdoules.wordpress.com) i altres professionals del sector de l’ensenyament, l’alimentació i l’ecologia.

El grup es dividirà en quatre mòduls independents i no vinculants i ens trobarem dos divendres al mes de 18 a 21h (a continuació adjunto el calendari).

Espero que us agradi la idea i que ho feu arribar a tothom amb qui hagueu pensat mentre ho llegiu.

Si voleu rebre el tríptic, tenir-ne més informació o inscriure’s al curs podeu fer-ho al meu correu (ariadna.tremoleda@gmail.com) o al telèfon 644508531

LA TRIBU
Grup de suport a la criança conscient

EL PROPÒSIT

L’objectiu principal del grup és crear un espai formatiu vivencial que permeti experimentar l’autoconsciència personal integral, i així faciliti l’aprenentatge del desenvolupament de la criança conscient dels nens/es i dels/les adolescents.

El present de la vida actual ens porta a establir vincles emocionals, per la qual cosa, quan assumim les funcions paternes i maternes i/o professionals, intentem acostarnos tant com sigui possible als infants d’aquets mil·lenni, a fi que tinguin les eines adients per caminar per la vida.

Per “créixer” com a persones i avançar amb noves formes de relació i comprensió, ja siguin emocionals, afectives, relacionals, grupals….

En un període limitat de temps podem incorporar “eines” per avançar en el nostre creixement personal i comptar amb més recursos per als infants als que acompanyem.

El treball grupal és una manera molt enriquidora per l’auto-coneixement, ja que ens posem com a miralls uns/es davant dels altres cosa que ens ajuda a veure el que a vegades allò més difícil de veure.

Reaprendrem a obrir els nostres cors per a entendrens amb la raó.

OBJECTIUS

  • Possibilitar i experienciar, mitjançant un espai grupal segur i càlid, diferents ensenyaments des de la vivència personal vers la criança infantil i juvenil.
  • Incorporar eines teòriques i vivencials: gestalt, reflexologia, plàstica, meditació, moviment lliure… a fi d’enriquir-nos com a persones, i així afavorir l’aprenentatge de la criança conscient.
  • Promoure dinàmiques grupals per crear consciència de la importància de la comunicació verbal i no verbal, així com compartir coneixements teòrics i vivencials , amb amor, per ser capaços d’evolucionar d’una manera conscient.
                  CalendariDes d’octubre del 2012 a juny del 20132 Divendres al mes, de 6 a 9,30 horas de la tarda

i una trobada grupal

 

2012      2013
5 i 19 d’octubre      11 i 18 de gener
9, 16 y 30 de novembre      8 i 15 de febrer
14  de desembre      8 de març
     12 i 19 d’abril
     4 i 5 de maig sortida familiar 
     7de juny 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Nube de etiquetas

A %d blogueros les gusta esto: