Espai on poder compartir, mares i pares, una de les experiències més importants de la nostra vida: tenir un fill/a

Traspasso el Blog

S’ha acabat una etapa en la meva vida i sento que ja no tinc la força ni la motivació necessàries per a tirar endavant els temes que han fet possible aquest blog.

La meva vida s’ha anat allunyant de les vivències, sensacions, emocions i necessitats de l’embaràs i del part i, tot i que encara tinc molt a dir sobre la Criança Conscient, crec que no estaria complint amb les expectatives que em vaig posar i que els lectors esperen del blog Embaràs Conscient, Part natural i Suport a la criança.

Així doncs, m’he decidit a traspassar aquest blog a algú, doula o no, que estigui d’acord amb el que he anat compartint durant aquests 5 anys de vida d’aquest espai i que li vulgui donar una continuïtat. Investigant, opinant, escrivint i informant sobre tot allò relacionat en: fer-nos més responsables i més lliures a l’hora de decidir ser mares i pares; pensar i concebre els nostres infants; viure i sentir l’embaràs; la preparació per la meravellosa experiència de parir i de fer néixer; l’intensa vivència del puerperi; i el llarg i profund viatge en l’acompanyament als nostres infants.

Si sents que et ve de gust aquesta tasca o penses en algú que vulgui i pugui fer-la, m’encantaria saber-ho, conèixer la teva idea i pensar plegades com fer perquè aquest blog tingui una continuïtat.

Jo no trigaré en publicar un nou blog on poder-me seguir expressant i compartint amb totes i tots vosaltres la divertida experiència de jugar a ser adulta i mare. Em podreu llegir a Jugant a Viure

Moltes gràcies per llegir-me i per tots els comentaris i missatges de suport cap a la feina que porto 5 anys fent.

Comentarios en: "Traspasso el Blog" (2)

  1. Ari! Quina llàstima! Et llegia de tant en tant… espero que trobis algú que t’agafi el relleu amb tanta empenta i no ho dubtis, que ara seguirem el Jugant a Viure.
    Molts petoooons

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Nube de etiquetas

A %d blogueros les gusta esto: