Espai on poder compartir, mares i pares, una de les experiències més importants de la nostra vida: tenir un fill/a

Curso Infancia Mágica

Tinc l’enorme plaer d’estar organitzant i poder-vos convidar al proper curs que farà l’autora del preciós llibre «La Revolución del Nacimiento», Isabel Fdz del Castillo, a Barcelona.

El proper dissabte 7 de setembre, a l’espai per als infants La Melica (www.lamelica.com), es podrà participar en un taller amb el títol Infancia Mágica que tindrà com a objectius:

  • Conèixer el calendari intern de desenvolupament de les capacitats de l’infant
  • Comprendre quin és el seu ecosistema natural
  • Amb aquest marc de referència conèixer formes per a poder protegir el ric, fèrtil, fràgil i efímer món màgic infantil, i crear un entorn que ho afavoreixi.

Crec sincerament que serà un curs molt bonic, on una vegada més, tindrem eines per a seguir acompanyant els nostres infants des d’aquesta mirada de respecte i amor que ja moltes de nosaltres busquem.

Per a més informació i inscripcions podeu entrar a l’Associació Terra Mater (www.terramater.es) o trucar-me directament a mi al 644508531.

Una vegada més, us agraïré que en feu la màxima difusió!

Cartel Barcelona 7 sept

Comentarios en: "Curso Infancia Mágica" (1)

  1. «Conèixer el calendari intern de desenvolupament de les capacitats de l’infant

    Comprendre quin és el seu ecosistema natural

    Amb aquest marc de referència conèixer formes per a poder protegir el ric, fèrtil, fràgil i efímer món màgic infantil, i crear un entorn que ho afavoreixi.»

    El ACCENTURE de la criança… vaja. 🙂

Deja un comentario