Espai on poder compartir, mares i pares, una de les experiències més importants de la nostra vida: tenir un fill/a

Aquest proper mes d’octubre començarà a l’Espai per als Infants La Font (Seminari de Vic. Ronda Camprodón 2) la segona edició del curs de Reflexologia Podal Infantil dirigit a pares, mares, avis, avies i totes aquelles persones que estiguin cuidant infants.

El curs, que consta de 6 sessions de 2 hores, té com a objectiu donar eines per tal de poder fer-nos responsables i partíceps de la salut física i emocional dels nostres petits i petites, ajudar-los en les dolències més comunes de la infantesa (còlics, grips, gastroenteritis), aprendre la importància de la capacitat d’autocuració del cos, potenciar el vincle dels infants amb les mares i pares: atenció, contacte, mirada, escolta, exclusivitat…
La reflexologia és una tècnica segura i agradable de manipulació i massatge a diferents punts o zones dels peus (àrees reflexes que es corresponen amb totes les glàndules, òrgans i parts del cos) i que permet fer cures paliatives d’afeccions i símptomes diversos. La reflexologia activa la pròpia capacitat curativa del cos, millorant el flux sanguini i linfàtic, armonitzant les alteracions de l’organisme i facilitant l’expulsió de toxines i els infants en son summament receptius.

Les inscripcions es faran fins al 30 de setembre trucant al 644508531 o enviant un correu a ariadna.tremoleda@gmail.com

Us convidem a participar i a fer-ne difusió a totes aquelles persones que penseu puguin estar-hi interessades!

ORGANITZA

Deja un comentario